15 Ay Aktivitelerimiz

Şişe Kapatmaca Oyunu

Süt şişelerine, yine başka bir oyuncağı olan kovaları kapatmaca ve yer değiştirmece.Oldukça keyifli bir aktivite oldu ve Kaan'ın ilgisini çok çekti.Tamamen spontane gelişen bir aktivitemiz.Dolabın altında bir baktık süt şişelerini birikmiş görünce hemen oğlumla bunlardan bir oyun çıkardık.

Düğme Oyunu

Düğme doldur-boşalt oyunumuz.Uzunca bir süre ilgisini bu oyuna verdi.Düğmeleri elindeki boş kaba doldurup boşalttı,hatta yanına başka bir minik kap koydum onlara da paylaştırdı zaman zaman.

2 yorum:

  1. Aman yarabbim kocaman olmus Kaanim))) Dogum hikayenizi okumustum sadece hamileyken..Sonra baya zaman gecti,4 ay kadar..Sonra tesadufle blogunuza rastladim kaanin bu kocaman halini gorunce gozyasimi tutamadim,Allah bagislasin ne cabuk buyuyorlar,Rabbim anali babali saglikli buyutsun insallah opun bol bol)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Derya
    Öncelikle cevabımın gecikmesinden dolayı kusura bakmayın.Doğum hikayemi okumanız beni çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.Anne olduktan sonra zaman şimşek hızıyla geçiyor ve duygu yoğunluğumuz bambaşka boyut kazanıyor.Hepimizin çocukları sağlıkla büyüsün inşallah.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...