Bu Blogda Çekiliş Var


Yedi Kişiye Hediye...

Sevgili Bebeğimin Güncesi takipçilerim;

Blogum bir yılını tamamladı.Aslında blogumu oluştururken ki amacım bir çok annenin de başladığı gibi sadece oğlumun anılarını yazmaktı. Fakat blogum takip edilmeye başlandıkça ben yazmak için daha çok istek duydum, ve ben yazdıkça sizler takip ettiniz. Bir gün bir baktım ki blogum çocuğumun anılarını yazdığım bir platform olmaktan çıkmış ve anne-çocuk blogu oluvermiş. Bu vesile ile blogumu ve blogumun facebook sayfasını takip ettiğiniz için buradan her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bazen kendi kendime düşünüyorum da iyi ki sizler beni bu denli takip ederek beni gaza getirmişsiniz ki ben de blog yazma işini bu kadar ciddiye almışım. Sonuç olarak şimdiye kadarki paylaşımlarım binlerce anneye fayda sağladı ve ben sizlerin verdiği destek sayesinde bugüne kadar 66.000'den fazla tıklanan bir bloga sahip olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Blogumun siz değerli takipçilerinden gelen geri bildirimler ve insanlara bir faydamın dokunmuş olmasının verdiği mutluluk ile, sizler beni takip etmeye devam ettiğiniz sürece, sizlere faydalı olduğuna inandığım bilgi ve tecrübelerimi dilim döndüğünce paylaşmaya devam edeceğim.


Bugüne kadar blogumda annelere fayda sağlayacağına inandığım bir çok konuya yer verdim. Örneğin "Bebek Yemekleri", "Ek Gıda Hakkında", "Ek Gıda Tarifleri", "Aktivitelerimiz", "Montessori Eğitimi Hakkında". Ancak bugünkü konumuz olan "Çekiliş"e blogumda bugüne kadar yer vermemiştim. Bu yüzden yine blogum için yeni bir şeyi sizlerle paylaşmanın da heyecanını yaşıyorum.

Nurtiria üyelerinin büyük bir çoğunluğu Arzu hanımı zaten tanırlar,facebook sayfasından "oyuncak annesi" olarak da bilinir. Genelde ahşap oyuncaklar satıyor olması sebebiyle oğluma aldığım oyuncaklar konusunda tercihimi hep Arzu hanımın oyuncaklarından yana kullandım. Yeri gelmişken niçin ahşap oyuncakları tercih ettiğime de kısaca açıklık getireyim; öncelikle ahşap oyuncakların plastiklere göre daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ahşap oyuncakların doğaya zarar vermeden geri dönüşümü yapılabiliyor ve kolay kolay kırılıp bozulmadığı için daha uzun süre ve daha çok çocuk tarafından kullanılabiliyor. Diğer bir tercih sebebim de daha gerçekçi ve daha ağır parçalardan oluştuklarından mıdır nedir oğlumun ilgisini daha çok çekiyorlar. Son ve en önemli neden olarak da, birebir aynısı olmasa da Arzu hanımın oyuncaklarının montessori aktiviteleri için montessori materyallerine yakın özelliklerde olduğunu düşünüyorum. Biz bir çok montessori etkinliğimizi Arzu hanımın oyuncaklarıyla da gerçekleştirebiliyoruz. Tüm bu sebeplerden dolayı çekilişimizi Arzu hanımın sponsorluğunda yapıyoruz. 

Yapacağımız çekilişte 7 kişiye aşağıda resimleri olan oyuncakları hediye olarak göndereceğiz.Bayram öncesi miniklere ufak bir armağanımız olsun.


Katılım Koşulları:

1- İlk koşul bloguma üye olarak izleyici olmanız...

Üye Nasıl Olunur: 



Blogumda sol sütunda fotoğrafta ki gibi bir alan göreceksiniz."bu siteye katılın"a tıklıyoruz.Devamında (google,twitter,yahoo) hesapları çıkıyor hangisinde hesabınız varsa seçebilirsiniz,örneğin; gmail adresiniz varsa "google"hesabını seçebilirsiniz. Son olarak mail adresinizi girerek üye oluyorsunuz ve "bu bloğu izle"butonunu tıklayarak bloguma üye işleminiz tamamlanmış oluyor.


2- Bu postun altına adınız, soyadınız ve mail adresinizle beraber yorum yazmanız (yorum olarak "blogunuzun izleyicisiyim" yazmanız yeterli). Zaten izliyorsanız sadece ad,soyad,mail ve yorum yeterli.
http://burcu-kaan.blogspot.com/

3-Blogumun facebook sayfasını beğenmeniz.
https://www.facebook.com/KaaninGuncesi

4-Sponsorumuz olan oyuncak annesinin facebook sayfasını beğenmeniz.
https://www.facebook.com/OyuncakAnnesi?fref=ts

Not :

  • Çekilişte hak kazanabilmek için bu dört koşulu yerine getirmeniz gerekiyor.
  • www.cekilisyap.com adresinde gerçekleşecek olan bu çekilişe son katılım tarihi, 5 Ağustos 2013, saat 23:59′dur.
  • Hediye kazanacak olan 7 kişiyi, 6Ağustos 2013’te facebook sayfamızda ve blogumda çekiliş linkini yayınlayarak açıklayacağım.
  • Yurt dışına gönderim yapamıyoruz.
  • Kargo alıcıya aittir.


Birinciye
Bebeğinize uzun-kısayı öğretebilirsiniz.İncelemek için buraya göz atabilirsiniz.

İkinciye
Bebeğinize şekilleri öğretebilirsiniz.

Üçüncüye
Bebeğinize şekilleri öğretebilirsiniz.

Dördüncüye
Bebeğinize kalın-ince kavramını öğretebilirsiniz.İncelemek için buraya göz atabilirsiniz...

Beşinciye
Bebeğinize şekilleri öğretebilirsiniz.İncelemek için buraya göz atabilirsiniz.

Altıncıya
Bebeğinize daireyi öğretebilirsiniz.Aynı zamanda sayıları da öğretebilirsiniz (birinci yuvarlakta bir parça,ikinci yuvarlakta iki parça... şeklinde devam ediyor)

Yedinciye
Bebeğinize üçgeni öğretebilirsiniz.Aynı zamanda sayıları da öğretebilirsiniz (birinci üçgende bir parça,ikinci üçgende iki parça... şeklinde devam ediyor)



181 yorum:

  1. İlk yorum benden mi ki?Çok sevdim ben bu çekilişi zaten oyuncak annesinden hangisini alsam diye düşünüp dururken siz hediye edin bana:)
    Bu arada blogunu paşamla yaşam adıyla takipteyim aynı şekilde paşamla yaşam adıyla sayfanı takip ediyorum.Tuğba Akkaya Maden olarak da oyuncak annesinin facebook sayfasını takip ediyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. tuğba ve ben aynı düşüncedeyiz.bu çekiliş üye olmama vesile oldu zaten beğeniyordum bloğunuzu.arzu hanımdan bende alacağım bir kaç oyuncak çekiliş vesile olur inşallah:))

    YanıtlaSil
  3. bloğunu zaten sürekli okuyordum yemek tariflerini özellikle :) çok güzel bir iş yapmışsın :) tebrikler:)
    Özlem GÜLDEN KILIÇ
    ozlem.gulden.kilic@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. takip ediyoruz özgün ve seçil :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Selam burcucum aysenilin sansini denemek istedim bende
    Aynur Altunyaprak
    ayncnd@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. kızlar çok özür diliyorum bu yorum yazar tarafından silindi diyor ama nasıl oldu anlamadım.yanlışlıkla mı sildim diye düşünüyorum ama öyle bir şeyde yapmadım aslında.silinen arkadaşlarım tekrar yazarlarsa hakları kaybolmasın lütfen.

    YanıtlaSil
  10. Selam burcum :) cimcime kızım tontonum İrem'imin şansını bi de ben deneyeyim dedim.. Hayırlısı olsun katılan tüm arkadaşlara, kaan paşayı kocaman öperiz sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Bloğa üye olmayı unutmayalım kızlar.Üye olanlar arasında çekiliş yapılacak.

    YanıtlaSil
  12. Selam burcucum :) kızım tontonum Elif Duru'nun şansına bi de ben deneyeyim dedim.. Hayırlısı olsun ,kaan kuzumu kocaman öpüyoruz
    mail adresim :dyguorc@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Azra mın şansına....Bütün şartlar tamam.... dnzryhn85@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. merhaba, senden görüp hangisini alsam diye düşünürken çekiliş yapmışsın bile. çok sevindim:) yakışıklı oğlumun şansına ben de katılayım. takibe devam:)

    YanıtlaSil
  15. butun sartlar tamam oglusumun sansina.. gamzekoluman11@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. cnm bloğunun yakından takipçisiyim.umarım bu oyuncaklar ihtiyacı olan birilerine çıkar.oyuncak annesi ve seni kutluyorum

    YanıtlaSil
  17. merhaba bende oyuncak annesinden birşeyler almayı düşünyordum ama birtürlü para ayarlayıp alamamıştım neyse inş kısmetimizde varsa bir hediyede biz kazanırız blogunuzun hergün izleyisiyiz zaten ama üye olmamıştık bugün izleyici olduk tam olarak kaanın oyunlarını etkinliklerini yapıoruz biz örnek bir abi :))

    YanıtlaSil
  18. Fatma Nur SÜKLÜN
    fnsuklun@gmail.com
    "blogunuzun izleyicisiyim"
    herkese bol şans:)
    http://etkinliklerimizvebiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. aslında hediye kazanmak da isterim, çünkü hayatımda hiç hediye kazanmadım, ilk hediyemi kızım için kazanmış olmak isterim ama hediye bir yana ben bu bloğu oyuncak annesini bir de adı geçmiyor ama birdolapkitabı tanıdığım için kendimi çok şanslı sayıyorum çünkü kızım daha çok küçük ve yapacak ççooooook işimiz var. emeği geçen takdiri hakeden herkese sevgimle
    bu arada herkese bol şans

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşlar herkes "kuzucukların annesi"arkadaşımız gibi yazarsa çekiliş programına isim yazarken karışıklık olmaz.

    YanıtlaSil
  21. Filiz Aktürk
    Carpiediemm@hotmail.com
    Blogunuzun izleyicisiyim.

    YanıtlaSil
  22. Bu bloğun takipçisiyim;)
    Ayşen Çakmak
    aysenunsal@yahoo.com

    YanıtlaSil

  23. Ayşen Çakmak
    aysenunsal@yahoo.com

    Bu bloğun takipçisiyim;)) iyi şanslar herkese

    YanıtlaSil
  24. Merhaba tatlım nasılsınnn tabi ki takipçinimm bunu bilirsinnn:))

    YanıtlaSil
  25. Blogunu takip ediyorudm zaten.Şimdi de üye oldum.

    Oğlum Erenin şansına...

    Elif Kuş Bölgen
    elifkus238@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. blogunuzu takip ediyorum herkese bol şanslar...umarım bize çıkarrr...10 aylık bir kızım var...

    YanıtlaSil
  27. Burcucum cok sevindm senin adina bu kadar takipcin olmasina bende onlarin icinden birisi oldugma seni gormesemde tanidigma cok mutluyum.

    YanıtlaSil
  28. ilgiyle ve merakla takip ediyoruz sevgiler :)

    YanıtlaSil
  29. Nilimin anasıda nurturiadan beri takipçiniz :).

    YanıtlaSil
  30. Aylin Kömeç
    ayln.kmc@gmail.com
    Blogunuzun takipçisiyim

    YanıtlaSil
  31. Nilimin anasıda nurturiadan beri takipçiniz :).

    YanıtlaSil
  32. Burcucum bizi de unutma biz de takipçiniz :)
    Gamze Tatar
    gamzetatarr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  33. Bizde hem facebook ta hem burda takiociyiz.

    YanıtlaSil
  34. Selam canim süper olmus hediyelerin bu iste arzu zaten bir numara. Bende arzudan bir hediye vermeyi düşünüyordum ilk sen davrandim. Bende takipcim 1000 olunca 3 kisiye hediye dagitacagim phlipsten İnsallah. Muhtemelen onumuzdeki haftada ben yaparim. Herkesi de beklerim kızlar. www.bebegimhersey.blogspot.com aslinda butun bloggerlar boyle yapsa super olur.

    YanıtlaSil
  35. Canim takipteyim hepsini
    Ebru Yeşiltepe
    ebruyesiltepe84@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. slm burcu hanım.ben nurti arkadaşlarınızdan hatice selen ertuğrul(hselen)..dilerim kızımın şansına bize de çekilişten oyuncak çıkar..
    hatice.nazmi_ertugrul@hotmail.com

    YanıtlaSil
  37. slm.facebooktan annemle takipçinizdik bloğunuzu elif83_cetin olarak izliyorum. mükemmel bir etkinlik. kızım için şanslı olmak dileğiyle.
    elif çetin
    elif83_cetin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  38. bloğunuzu zaten takip ediyordum bende bi şansımı deniyeyim dedim :)
    yasemin balkan yaseminnbalkan@gmail.com

    YanıtlaSil
  39. merhaba bloğunuzu takibe aldığımı sanıyordum fakat paylaşımların öyle içine dalmışımki üye olmayı unutmuşum :)oyuncak annesini zaten takipteyim sizin facebook sayfanızında varlığından şimdi haberdar oldum ki çekiliş olmasa bile seve seve takip edeceğim bir sayfa ama bu çekiliş bahanem oldu diyelim adetim olmasada pek bu tarz çekilişlere katılmak kızımın şansına inşaallah çıkar diyerekten selam ve sevgilerimi yolluyorum :)

    sümeyra akkaya /stylesmyr@windowslive.com

    YanıtlaSil
  40. Blogunuzun izleyicisiyim
    Sibel Sağlam
    sibellsaglamm@gmail.com

    YanıtlaSil
  41. Merhabalar :) Bizde anne kızşansımızı deneyelim dedik. Bloğunuzu zaten takip ediyorduk, çok güzel ve başarılı bence tebrik ederim. Çok denedim blog yazmayı ama çocukların ve evin işleri çoğalınca vakit bulamamaya başladım maalesef . Tekrardan güzel yayınlar diliyorum.
    Nalish8@hotmail.com
    Nalishce@blogspot.com

    YanıtlaSil
  42. şartlar tamam izleyicinizim erhan bilir erhan.bilir@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. gündüz adımı soyadımı yazmayı unutmuşum, tekrar açayım dedim bir de ne göreyim 17 yorumdan 41 e çıkmış. süper ben bile senin adına gurur duydum yeni dostum. yolun Açık olsun
    ferhan kaboglu
    ferhankaboglu@gmail.com
    antalya

    YanıtlaSil
  44. Yeliz bademci
    Yeliz.toprak.emre@gmail.com
    "Blogunuzun izleyicisiyim "
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  45. Merhaba, blogunuzu zevkle takip ediyorum, sevgiler:)
    Ozlem Akay
    ozlllem@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. blogunuzun izleyicisiyim ve bütün şartları tamamladım,haydi hayırlısı :) pelin.ekrem@gmail.com

    YanıtlaSil
  47. Merhabalar blogunuzu yenikeşfettim izleycinizim.. Sema alkuru sema3373@hotmail.com

    YanıtlaSil
  48. bütün sartları tamamladım... güliz öksüz ... guliz.oksuz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. bloğunuzun takipçisiyim yeni tanıdım ama beğendim sevgiler

    YanıtlaSil
  50. Selda türkmen. seldatürkmen19051986@gmail.com bloğunuzun takipçisiyim

    YanıtlaSil
  51. "blogunuzun izleyicisiyim.
    siyahgulsiyahgul@gmail.com

    YanıtlaSil
  52. "bloğunuzun izleyicisiyim"
    AYSUN ALIR
    Zeynep-4434@hotmail.com

    YanıtlaSil
  53. "bloğunuzun izleyicisiyim"
    AYSUN ALIR
    zeynep-4434@hotmail.com
    mail adresim birinci yorumda yanlış olmuş doğrusu bu yorumdaki gibi olacak burcucum :)

    YanıtlaSil
  54. izlemedeyim....
    hatice dursun
    haticedursun13@yahoo.com
    haticed13@hotmail.com
    ilki ile üye oldum, 2.si face'deki...

    YanıtlaSil
  55. Şartlar tamam
    face sayfaları beğenildi
    blogunuzun izleyicisiyim

    Bensu YENER
    birezgisin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  56. Facebook sayfalarını öylesine biri ismiyle beğendim.
    Blogunuzun takipçisiyim: öylesine biri
    Blogumda duyurdum:
    http://blogumabandim.blogspot.com/p/blog-cekilisleri.html
    mail adresim: oylesinebiri66@yahoo.com

    YanıtlaSil
  57. eski takipçinim burcucum ama facebook yok bende nasıl katılıcam?

    YanıtlaSil
  58. katıldım canım
    Begüm ÖZTÜRK
    nurdevel07@gmail.com
    herkse bol şanslar.....

    YanıtlaSil
  59. ben de takipteyim ;)
    reyhan kocataş
    tunay_han@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. severek takip ediyoruz dört koldan :)
    Burcu Korkut
    burcum41@hotmail.com

    YanıtlaSil
  61. Merhaba burcucum.. ben de kızımın şansına katılmak istedim.. Sevgiler..

    Mail:ssilanurr@gmail.com

    YanıtlaSil
  62. Gamze Uslu
    gamzesim@hotmail.com

    Blogun izleyicisiyim.

    YanıtlaSil
  63. kızım için istiyorum.. bakalım ne olacak. bütün şartları yerine getirdim..
    şemsi akbulut
    akbulutsemsi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  64. Merhaba tüm şartları yerine getirdim blogunuzun hayranıyım.herkese bol şans.bizim ufaklıklar bu oyıuncaklara bayılacaklar :)) ESMA UYSAL MAİL:zeynebsevde@hotmail.com

    YanıtlaSil
  65. merhabalar tüm şartları tamamladım.kızımın şansına umarım şanslı olurum.
    SEVİM GİLİK
    sevimgilik@hotmail.com

    YanıtlaSil
  66. özlem karaoğlu
    ozlemkaraoglu84@gmail.com
    "blogunuzun takipçisiyim:))"
    herkese bool şanslar..

    YanıtlaSil
  67. tüm şartlar tmm izleyicin oldum .2 çoçğum için inş nasip olur.emine genç emineburak@mynet.com https://www.facebook.com/emineburakgenc/posts/428614553913100

    YanıtlaSil
  68. canım takipçiniz.oğullarım için şansımı deniyorum.aysee2405@hotmail.com

    YanıtlaSil
  69. takipteyiz ama doğru şekilde katılabildimmi emin değil ::(

    YanıtlaSil
  70. MERHABALAR BENDE GELDIM -İZLEYICINIZ OLDUM
    MUHSİNE DURMUŞ
    https://twitter.com/muhsinedurmus
    https://www.facebook.com/ela.m.durmus

    YanıtlaSil
  71. slm.şartlar tamam. sultan ç :)

    YanıtlaSil
  72. slm.şartlar tmm.okyanus.gonullu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  73. Arzu hanım sayesinde blogunuzu ve çekişinizi öğrendim. Artık ben de blogunuzun takipçisiyim.
    Ad-Soyad: Berna Tektaş-Sivrikaya
    e-mail: tektasb@yahoo.com

    YanıtlaSil
  74. blogunuzun izleyicisiyim


    gulcanuzun34@hotmail.com

    YanıtlaSil
  75. ÖZGE ÖZTÜRK TOKEL
    fearness85@gmail.com
    'bloğunuzun izleyicisiyim'

    ad soyad ve mail bilgilerimi yazmayı unutmuşum:)

    YanıtlaSil
  76. aslı öztürk gorselsanatlar.net@gmail.com
    blogunuzun izleyicisiyim.

    YanıtlaSil
  77. ebru kaya ebrukaya1@hotmail.com kecetoka.blogspot.com
    blogunuzun takipçisiyim bende:))

    YanıtlaSil
  78. Hem Kaan'ın hem bloğun takipçininiz Burcu hanım :) çarşamba günü oyun grubumuzda görüşmek dileğiyle. Öpüyoruz sizi..

    YanıtlaSil
  79. merhaba oğlum ahşap oyuncakları çok seviyor biz de şansımızı deneyelim takipçinizim
    Şenay MOUSTAFA senaysn@yahoo.com

    YanıtlaSil
  80. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=196801657151627&id=100004653824477
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004653824477
    Gamze Mustafa Kılıç
    memur_gamze_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  81. şebnem fidan seplem@yahoo.com
    blogunuzun izleyicisiyim.

    YanıtlaSil
  82. takipteyim

    Özge Selçuk Güneysu

    mail : ozgeselcukguneysu@gmail.com

    sayfaları beğendim 4 şart da yerine getirildi :)

    YanıtlaSil
  83. blogunuzun izleyicisiyim
    Fatma Aydemir Gökmen
    mail: ftm.gokmen@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. blogunuzun izleyicisiyim

    Funda Kubuş

    fundakubus@gmail.com

    YanıtlaSil
  85. zaten takipteymişim.arzuyuda takipteymişim..sadece yorummm
    ayseraslan_0782@hotmail.com
    ayşe arslan

    YanıtlaSil
  86. burcu korkut adıyla katılmıştım daha önce ama o üyeliği kaldırdım şimdi bu isimle katılıyorum ;) Burcu Korkut burcum41@hotmail.com

    YanıtlaSil
  87. merhaba şartlar tamam izleyicinizim(sineminbahari),facebook sayfanızı beğendim.firma facebook sayfasını beğendim.şanslı olmak dileğiyle,sevgiler:)
    https://www.facebook.com/sineminbahari/posts/10151729673593094
    SinemBadioglu
    sinembadioglu1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  88. https://www.facebook.com/deniz.gunerkarabas/posts/554304737962760 bloğunuzun izleyicisiyim deniz güner karabaş denizguner77@hotmail.com

    YanıtlaSil
  89. Benim yorumlar niye yok ki :( Bloğunuzun bir numaralı takipçisiyim,oğlunuz oğlumdan 3 gün büyük sadece,sizi seviyoruz;)

    YanıtlaSil
  90. Takipteyiz.billurgokpinar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  91. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Gfc:saliha temiz
    facebook sayfanızı beğendim.firma facebook sayfasını beğendim
    https://www.facebook.com/saliha.temiz.37
    https://www.facebook.com/saliha.temiz.37/posts/164574053725702
    https://twitter.com/salihatemiz/status/359812143010422786
    http://salihatemiz.blogspot.com/2013/07/httpburcu-kaanblogspotcom201307bu.html

    saliha temiz
    salihatemiz@hotmail.com
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  92. merhaba, çekilişinize katıldım,şartları tamamladım. ödüller mükemmel inşallah küçük oğlumun şansına bizede çıkar :) nurcan yerebakan evimacademy@yahoo.com

    YanıtlaSil
  93. Yorumumu bulamadım tekrar yazıyorum.
    Nalish8@hotmail.com
    Nalishce@blogspot.com

    Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  94. blogunuzu takip ediyorum ve bende katılmak istedim bu arada bebeğimherşeyde oyumu sizin için kullandım :)
    rafiye özdemir
    rafiyeozdemir@gmail.com

    YanıtlaSil
  95. Merhabalar blogunuzu yenikeşfettim ve geç kaldığım için hayıflandım :) artık takipteyim sizi benim oğlum 3 yaşında onun şansına katılıyorum bu oyuncakların bazılarının siparişini oyuncak annesinden isteyecektim zaten mesajım hazırda ama bu şansı değerlendirmek istedim hadi hayırlısı :)
    feride.sonmez-@hotmail.com
    Feride Sönmez
    (bu arada ben bloga üye ol butonunu göremedim neden? )

    YanıtlaSil
  96. Selamlar..izleyicinim..şanslı olmak dileğiyle.. :)

    bide facede duyurdum ve diğer şartlarıda yerine getirdim ..

    https://www.facebook.com/albayrakkaya/posts/10201107042173611


    Hülya Kaya

    kayahly2327@hotmail.com

    sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  97. Merhaba. makyajli kareler adıyla izleyicin oldum. şartlar tamam. facebboktan hem sayfanı hemde oyuncak annesi nin sayfasını beğendim.

    Çiğdem Eyisoy

    makyajlikareler@gmail.com

    YanıtlaSil
  98. Saliha Temiz paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum

    Rafiye Özdemir desteğiniz için teşekkür ediyorum.

    Feride Sönmez bloga üyelik butonu sol sütunda olup takipçiler başlığının hemen altındadır.Üye olmazsanız çekiliş hakkınız kaybolur.

    Hülya kaya ayrıca face sayfanızda duyurduğunuz için sizede teşekkür ediyorum

    Bol şanslar...

    YanıtlaSil
  99. Aras paşamla yaşam: ben yorumlara hiçbir mudahele yapmıyorum.Benden kaynaklı bir sebep değil.Teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için

    YanıtlaSil
  100. Google plus takipçilerim bir karışıklığa sebep vermemek ve adaletli olmak adına çekilişimiz "bu siteye katılın"bölümündeki takipçiler arasında yapılacaktır.Ayriyeten "bu siteye katılın"bölümünden üye olmanız gereklidir.

    YanıtlaSil
  101. arzucuğumun oyuncaklarını severek alıyoruz nurtiden:)
    mehrican79@hotmail.com

    YanıtlaSil
  102. tuba ar
    goparadays@hotmail.com

    YanıtlaSil
  103. blogunuzun izleyicisiyim
    didem
    semdid-2034@hotmail.com

    YanıtlaSil
  104. bende takipçinizim :) seçil değer secildeger@gmail.com

    YanıtlaSil
  105. katıldım sonunda Feride... :)

    YanıtlaSil
  106. canım çok begendim takip etmeye devam :)kiymetilayda1979@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. takipçinizim
    başak çaoğlu yıldız
    basakcamogluyildiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  108. Özlem çınar
    ozlem.cinar07@gmail.com
    Bloğunuzun izleyicisiyim.
    Bol şans diliyorum:)

    YanıtlaSil
  109. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  110. selam bloğun izleyicisi oldum
    kemal gürbüz
    sizin facebook sayfanızı begendim
    firmanın facebook sayfasında begenim var çekilişi paylaştım https://www.facebook.com/karakemal81/posts/488728247881558
    bay-karizma81@hotmail.com

    YanıtlaSil
  111. Arkadaşlar öncelikle takibiniz için çok teşekkürler.Bu çekilişte hak kazanabilmek için çekiliş kurallarına uyulmak zorunda.Çekiliş kurallarımız yukarıda belirtilmektedir.Öncelikle üye olmak gerekiyor,face sayfamızı beğenmeniz gerekiyor v.s.Eğer uye olmadan sadece yorumla çekiliş hakkı kazanılabilseydi bu durum bir kisinin bir kac defa hak kazanmasına yol acacakti bu da hem sizler icin eşitliği ve adaleti sarsacakti. Çekilişim en ince ayrintisina kadar düşünülmüş, en azindan ufak sorunları bertaraf etmek uzerine yogunlasilmistir. O yuzden lutfen kurallari yerine getirelim.Üye olmayan arkadaşlarım üyeliklerini gerçekliştirdikleri takdirde çekilişi hak kazanacaklardır. Tekrardan herkese teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  112. Emine Çengel
    emine.cengel@yahoo.com
    "blogunuzun izleyicisiyim"

    YanıtlaSil
  113. MERVE UZUNKAYA

    uzunkayamerve@gmail.com

    BLOGUNUZUN ZLEYİCİSİYİM

    YanıtlaSil
  114. Ayşegül AKYOL

    aysgl.akyl20@gmail.com

    "blogunuzun izleyicisiyim"
    herkese bol şans diliyorum :)

    YanıtlaSil
  115. Sevgili Merve hanım ve Ayşegül hanım çekilişi hak kazanabilmeniz için aynı zamanda bloguma üye olmanız gerekiyor.Çekilişimiz üye olan arkadaşlarımız arasında yapılacaktır.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  116. şartlar tamam
    Uğur Aksu
    class366@gmail.com
    blogu ozcartman nicki ile izlemeye aldım.
    https://www.facebook.com/ozcartman

    YanıtlaSil
  117. selam
    izleyiciniz oldum
    birsengrbz_06@hotmail.com
    https://twitter.com/birsen_grbz/status/361246614872010752
    https://www.facebook.com/birsen.gurbuz/posts/10200891535383692

    YanıtlaSil
  118. merhaba şartlar tamamdır
    blogunuzun yeni izleyicisiyim
    https://www.facebook.com/ebrucengiz.kocogul/posts/410124442441669
    https://twitter.com/ebrukocogul1/status/361366222056595456
    cengizkocogul@mynet.com

    YanıtlaSil
  119. merhaba bloğunun sonsuz adıyla izleyicisiyim
    https://www.facebook.com/sonsuz1734/posts/419947791454677
    pelin demiral
    sonsuz1734@hotmail.com

    YanıtlaSil
  120. izleyicinim
    çok şeker blog..
    oğuz akdeniz
    akdenizzzzzz@gmail.com

    YanıtlaSil
  121. takipçiyiz başarılar

    YanıtlaSil
  122. Merhaba bloğunuzu izleme aldım
    Şeyda Gökçe
    gokceseyda@hotmail.com
    face sayfalarını beğendim
    https://www.facebook.com/SheedaGokce

    YanıtlaSil
  123. Blogunuzun takipçisiyim, işlemler tamamdır!;)
    Facebook Özge Selçuk Bozkurt - Çocuğumla Evdeyim sayfasının yöneticisiyim. Çcocuğunuzla paylaştığınız o güzel anlar hiç bitmesin!;)

    YanıtlaSil
  124. MERHABALAR BENDE BLOGUNUZA KATILDIM VE PAYLAŞIMLARDA BULUNDUM
    MUHSİNE DURMUŞ
    https://twitter.com/muhsinedurmus
    https://www.facebook.com/ela.m.durmus
    elaxedit@windowslive.com

    YanıtlaSil
  125. Tanıştığımıza çok sevindik :) İpek Güler. visne81@hotmail.com

    YanıtlaSil
  126. Bloğunun tekipçisiyim.
    2 facebook sayfasını da beğendim.

    Adım Seda Bilgin

    Mail adresim:
    sedanur._61@hotmail.com

    YanıtlaSil
  127. Bloğu takip ediyorum. Tüm şartları uyguladım. Sayfaları da beğendim. Adım Hafize Atak hafizeatak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  128. ben bloga ekliyorum kendimi yani eklemiş ve yorum bırakmıştım ama sonra eklenmedi olarak gözüküyorum.

    YanıtlaSil
  129. Reyhan aktepe olarak takipteyim.
    reyhanaktepe1970@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Şartlar tamam
    Aysu demir olarak takipteyim
    aysudemir86@gmail.com

    YanıtlaSil
  131. Sevgili Hafize Kunt;
    Benim tarafımdan yorumlara kesinlikle müdahele olmuyor,kim ne yazıyorsa sistem otomatik olarak yayınlıyor.Tekrar denemenizi rica ediyorum

    YanıtlaSil
  132. gulserenakarayel@gmail.com
    gülseren aydın karayel olarak izliyorum.teşekkürler

    YanıtlaSil
  133. semaguney@live.nl blogunuzda izleyiciyim facedeki her iki sayfayida begendim sema ayyildiz güney olarak hayirlisi

    YanıtlaSil
  134. Pınar Doğan
    pinar.yakin@msn.com
    Tüm koşullar tamam. Izleyicinizim. 8 aylık bir oğlum var şansına inşallah. Bu arada Kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin

    YanıtlaSil
  135. rabia alpan
    trabia_kilic@hotmail.com
    "blogunuzun izleyicisiyim"
    hayırlısı olsun bakalım :)

    YanıtlaSil
  136. Blogunuzun takipcisiyimm. birsen eratik se_ birtanesi@hotmail.com oglumun sansina ins

    YanıtlaSil
  137. işallah kazanırım kızımın çok ihtiyacı var saygılar

    YanıtlaSil
  138. Sevgili Sema Güney ve Mine hanım;
    çekilişimizi hak kazanabilmeniz için bloga üye olmanız gerekiyor.Üye olmadığınız takdirde çekiliş hakkınız olmaz.Nasıl üye olunacağı katılım şartlarının içinde belirtilmiştir.Bol şans diliyorum

    YanıtlaSil
  139. Takipcinim canim. Happypipek Pinar olarak:)) pinar albayram. pinaralbayram@gmail.com

    YanıtlaSil
  140. Takipinizdeyiz her bir koldan:) Elif Zorlu ang.elif@hotmail.com Sevgiler.

    YanıtlaSil
  141. takıpçınızım e.tarhann@gmail.com

    YanıtlaSil
  142. SİBEL DİLCİ
    sibeldilci38@hotmail.com izleyicisiniz oldum sayfaları beğendim umarım oğlum için kazanırım

    YanıtlaSil
  143. Blogunuzun takipcisiyim. Duygu Gökalp duyguyurtisigi@gmail.com

    YanıtlaSil
  144. takıp edıyoruz...
    Güliz Öksüz
    guliz.oksuz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  145. bebisim ve ben takipteyiz :)

    Elif Erdek Dugan
    eliferdek@gmail.com

    YanıtlaSil
  146. Biz de oglumla takipteyiz Kaan pasanin ozellikle yemek yerken ki hallerine bayiliyoruz.:)
    ŞULE SUNGUR sulesungur@gmail.com

    YanıtlaSil
  147. tkipteyiz:)
    blogunuzun izleyicisiyim
    devletemre@gmail.com
    devlet emre tokel

    YanıtlaSil
  148. Blogunuzun takipçisiyim.
    Ayşe Nur Bakım aysenurbakim@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. Blogunuzun takipçisi olduk güzel paylaşımlarınız ve bilgilendirmeler için teşekkürler...
    ZEYNEP TKKTAŞ zeynepkizmaz@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. mrb.burcu hanm kızımın şansına denemek istedim :) sem10ur@gmail.com semanur mintaş..

    YanıtlaSil
  151. Ege ve ben takipteyiz. :)

    Duygu Yakıt Dağlı
    duyguyakit@gmail.com

    YanıtlaSil
  152. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgiler...
    Ayşe Öcal
    safisabun@gmail.com

    YanıtlaSil
  153. İkiz kızlarım Defne ve Derin için şansımı denemiş olmak isterim :)
    Yeni bir takipçiniz daha var artık

    Duygu Karataş
    duy.karatas@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. Bloğunuzu izliyirom şartların hepsi tamam ;)

    YanıtlaSil
  155. blogunuzun izleyicisiyim.
    gülayaktürk
    rosey_balkan@yahoo.com

    YanıtlaSil
  156. inşallah bu defa olur :) hadi hayırlısı

    YanıtlaSil
  157. bloğunuzun izleyicisiyim..oz_ozlenen@hotmail.com yadeliva001@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. derya dogan
    deryaerisir@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. güzel blog ve uzun zamandır izleyicisiyim, tebrikler.
    gülşah temizyürek
    gulsah.temizyurek@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. Şükran KAPAR
    sukrankapar@gmail.com

    YanıtlaSil
  161. blogunuzun izleyicisiyim :)oglusumun sansina
    feridesukas@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. bloğunuzun izleyicisiyim kızım bayılacak

    YanıtlaSil
  163. blogunuzun takipçisiyim.

    Çağla Dinçer chaakch@yahoo.com

    YanıtlaSil
  164. bende bloğunuzu yeni gördüm ama bugün ve bundan sonra takipçinizim :)

    YanıtlaSil
  165. bende takip ediyordum ama üyeliğe hediye çekilişi vesile oldu.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  166. Merhaba Burcucum Egemin şansı için katılıyorum inşallah kazanırız.
    cansuegeeren@gmail.com

    YanıtlaSil
  167. hacersezer.mert efe5 Ağustos 2013 11:47

    blogunuzun izleyicisiyim bizde oğlumla hediye istiyoruz.teşekürle.

    YanıtlaSil
  168. Blogunun sürekli takipsiyim burcu, bir çok şey öğrendik sayende,paylaşımlarının devamını dilerim
    Emel Akkaya selcukakkaya2gmail.com

    YanıtlaSil
  169. Gulcin Ergenc
    Gulcinyalcin@gmail.com

    Blogunuzun izleyicisiyim

    YanıtlaSil
  170. Hüsna karanfil husna_karanfil@hotmail.com blogunuzun izleyicisiyim

    YanıtlaSil
  171. Blogunuzun izleyicisiyim

    YanıtlaSil
  172. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  173. İzleyicinim Burcu:)
    Sayfaları beğendim:)

    YanıtlaSil
  174. Yasemin Ekmekci yasemin_ekmekci_@hotmail.com
    Blogunuzun izleyicisiyim

    YanıtlaSil
  175. yasemin sönmez
    bilgisayarogretmeni@gmail.com


    takipteyiimmm

    YanıtlaSil
  176. yasemin ekinci
    yasminekinci@hotmail.com

    bloğunuzun yeni farkına vardım,bundan sonra takipçinizim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...