Yüz Boyama & Baloncuk Oynama & Ecemizin Doğum Günü

Bu hafta yine miniklerimiz çok eğlendi.Yüz boyama etkinliğinden öylesine hoşlandılar ki resmen yüzlerini boyatmak için "bende istiom, bende istiom" diyerek sıraya girdiler.Oyun ablaları ise hiç üşenmeden hepsinin yüzlerini tek tek boyadı sağolsun.


Sırada ki oyunumuz ise baloncuk oyunu...Baloncuk oyununu ne kadar oynatırsak oynatalım miniklerimiz sıkılmak yada yorulmak nedir bilmiyorlar. O baloncukları yakalamak için girdiği şekilleri bi görseniz sizde, bizler gibi kahkahalara boğulursunuz. Her annenin olduğu gibi bizimde amacımız, çabamız,gayretimiz çocuklarımızı mutlu bireyler olarak yetişmek. Bu nedenlede çocuklarımızı böyle mutlu gördükçe annelerimizinde keyfine diyecek yok tabii.

Son olarak da Ecemizin, minik prensesimizin doğum gününü kutladık. Ecemize nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu yıllar diliyoruz. Doğum günün kutlu olsun prensesim (oğlumun aşkı :D )

Not: Oyun grubumuz, biz annelerin bir araya gelerek oluşturmuş olduğu bir grup olduğundan ücretli değildir.Ödediğimiz ücret, sadece filii cafeye 2 saatlik yer ücretini ödüyoruz.

Oyun Grubumuzun nerde ve ne zamanlar yapıldığını merak edenler için; 

Beylikdüzü Filii Cafede yapılmaktadır.
Çarşamba günü saat 10:00-12:00 arasında
Adres: Barış mahallesi Adakent Cad. Beylikdüzü-İST.



2 yorum:

  1. Ellerine yüreğine sağlık. güzel kalpli arkadaşım inş. daha nice mutlu günlerini hep beraber kutlayacağız :)

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Gönülcüğüm inşallah...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...