Yaz Etkinliği Deniz & Kum

Genel olarak baktığımızda çocuklara en sevdiği etkinlikleri sorsak, hiç şüphesiz su ve kum derler sanırım.Bizde oğlumuzun su ve kumu çok sevdiğini bildiğimizden bayram tatilimizi deniz ve kumun olduğu bir yer olarak Edirne/Enez'i tercih ettik.Oğlum  üç gün gibi kısa bir süreliğinede olsa deniz ve kumla oynamak öylesine mutlu etti ki, görülmeye değerdi.

Tatile giderken kum takımımız kepçe-kürek-kova v.s, birkaç tane kamyonumuzu, su tabancamızı ve vazgeçilmezimiz olan kum/su havuzumuzu aldık, kum/su havuzumuzun ayaklarını çıkardık kumun üstüne yerleştirdik.Gölgede oynayabilmesi için şemsiyemizi açtık. Başladık oynamaya...

Kum/Su havuzumuzun içine suyu doldurduk ve kepçelerle kovalarla suyu doldur-boşalt yaptık.Anne-oğul keyifli dakikalar geçirdik...

Yine kepçe-kovalarla kumda oynadık...

Denizin kıyısına iyice yaklaşıp oyunlarımıza devam ettik...

Bol bol yüzdük...

Kirlenmek güzeldir...Bizim çocukluğumuzda sokaklarda oynamak vardı. Şimdiki çocuklarımız şanslı oldukları kadar şanssızlarda aslında.Metropol bir şehirde yaşamanın dezavantajını fazlasıyla yaşıyorlar.Bu nedenle yazlıktayken oğlum sitenin sokağında nerde bir su birikintisi görse büyük bir zevkle su birikintileriyle kendince oyunlar oynadı.

Hem oğlum için, hemde bizim için kısa ama dolu dolu bir tatil geçirerek mutlu bir şekilde evimize döndük.

2 yorum:

  1. harikasınız,bundan güzel etkinlik mi olur.bu arada kum su havuzunuza bayıldımmm

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederiz tugba teyzesi, kum/su havuzumuz bizim vazgecilmezimiz oldu.Evde,tatilde,piknikte heryere yanimizda goturuyoruz nerdeyse:) oglum cok guzel oyunlar cikartiyor onunla.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...