Ahşap Bloklarla Becerilerimizi Geliştiriyoruz(19 Aylık)

Öncelikle bu oyuncağı tavsiye eden Yağmur teyzemize ve oyuncağı temin ettiğimiz Arzu teyzemize teşekkür etmekle yazıma başlamak istedim.İyiki bu oyuncağı almışız,çünkü bloklar çocukların gelişimi açısından oldukça faydalı bir oyuncak olduğunu düşünüyorum.

Ne gibi faydaları var derseniz? En başta çocuğunuzun organize etme yeteneğini geliştirir, el becerilerini keşfetmelerini ve keskinleştirmelerini sağlar.Konsantrasyon, denge ve motor becerilerinin gelişimine büyük katkısı olacağınıda göz ardı etmemek gerek.Bloklarla oynamak aynı zamanda çocuğun nesneyi tanımalarını ve dikkat yetilerini de kuvvetlendirir.

Bu oyuncağı sipariş ederken oğlumun ilgisini çekip çekmeyeceği konusunda oldukça şüpheye düşmüştüm neyseki gereksiz bir şüpheymiş.Oğlum görür görmez hemen masasının başına geçti ve fotoğraflarda da gördüğünüz üzere büyük bir keyifle kuleler yapmaya başladı.

Ve sonunda, yaptığı minik tepecikleri büyük bir keyifle annesine göstererek, inşa ettiği tepeciği yine büyük bir keyifle ve tek bir hareketle yerle bir etmeyide zevkle yaptı.Kaan efendi tarafından bu da demek oluyor ki "aktivitemzin sonuna geldik ben artık sıkılmaya başladım,benden bugünlük bu kadar"... Oğlum için önemli ve kalıcı olan da, yaratılan şeyden çok, yaratma eylemiydi.


Şayet bu oyuncağı temin etmek istiyorsanız


Kullanıcı adı: http://www.nurturia.com.tr/people/adaada) Arzu Hanım'dan temin edebilirsiniz.

Şayet değilseniz;http://oyuncakannesi.com/ocart/index.php?route=product/product&path=20&product_id=70  adresinden de sipariş edebilirsiniz





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...