Parmak Boyama ve Yaka Kartı Yapma

Bu hafta ki sanat eserimiz


Bu hafta Yağmurcuğum sağolsun yine çok güzel aktiviteler planlamıştı.Deniz taşlarına parmak boya ile boyama yapmak ve yaka kartı oluşturmaktı bu hafta ki konumuz.Peşin peşin ellerine sağlık diyorum Yağmurum.

Miniklerimiz parmak boyamaya oldukça fazla ilgi gösterdiler,hele ki parmak boya ile ilk kez tanışan oğlumun çok hoşuna gitmiş olmalı ki, süre olarak diğer etkinliklerden çok daha fazla durdu başında.Yağmurun sahilden topladığı taşları boyamak için parmaklarını boyalara batırıp batırıp boyadılar ve taşların üzerine tutkalla gözler yapıştırdılar .Sonrasında ise biz anneler kalemle ağız burun yaparak miniklerimizin sevimli mi sevimli böcükleri oldu.

Aktivitemizin devamında yaka kartı yapmak vardı.Yine Yağmur sağolsun yaka kartlarını oluşturup getirmiş, miniklere de üzerlerini boyamak kaldı. Aynı işlemi yaka kartlarına da uyguladılar, parmaklarını boyaya batırarak kağıdı bir güzel boyadılar. Bizlerde göz-ağız-burun yaparak oğlumun şirin bir yaka kartı olmuş oldu.Yine keyifli bir günü daha geride bırakarak, haftaya çarşamba hangi aktivitenin olacağını merakla beklemeye başladık.


Oyun Grubumuzun nerde ve ne zamanlar yapıldığını merak edenler tarafından çok mail alıyorum.Merak edenler için...


Beylikdüzü Filii Cafede yapılmaktadır.
Çarşamba günü saat 10:00-12:00 arasında
Adres: Barış mahallesi Adakent Cad. Beylikdüzü




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...