Hindistan Cevizli Havuç Topları


Malzemeler:

  • 3 adet havuç
  • 1 bardak toz şeker
  • 1 paket bisküvi
  • 1 bardak su
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 bardak dövülmüş ceviz
  • 1 paket hindistan cevizi
Hazırlanışı: 3 adet havucu rendeleyip 1 bardak toz şekerle ocağa koyun.1 bardak su ilave ederek suyu çekene kadar pişirin.Ocaktan alıp derin bir kabın içine yerleştirin.1 paket bisküviyi ufalayın.2 yemek kaşığı tereyağı ve1 bardak dövülmüş cevizi de ekleyerek malzemeler özdeşleşene dek iyice yoğurun.Misket büyüklüğünde avucunuzda yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın. Havuç toplarına kürdan batırarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...